UnsereEvents

       

präsentieren:

Workshop:Einführung ins Yoga

Am Abend des 19. September lernst du bei Simply Soup die Grundlagen des Yogas von Deddou Burkhard, Yogalehrerin und Gründerin von POP UP YOGA. Mit über 6 Jahren Erfahrung im Unterrichten von Yoga, Achtsamkeitsseminaren und Lehrerausbildungen wird dir Deddou die Praxis des Yogas in einfachen Worten erklären und dir zeigen, wie Yoga deinen stressigen Alltag ausbalancieren kann. Das Erlernen von Yoga-Grundlagen mit Deddou ist nicht nur überraschend interessant, sondern auch sehr unterhaltsam und bringt gute Laune.

In diesem Workshop wirst du:

1) Verstehen, woher Yoga kommt und warum es in unserem stressigen Leben so wichtig ist.

2) Lernen wie du durch einfache Übungen zu einer besseren und gesünderen Körperhaltung kommst

3) Eine einfache Atemtechnik erforschen, um Stress abzubauen und dein Nervensystem zu regulieren.

4) Erfahren, warum Yoga nicht nur für Frauen gut ist und wie auch Männer von Yoga profitieren.

Keine Yogamatte. Keine Yogakleidung. Bringe Neugierde und wenn du hast, spezifische Fragen mit…

Referentin: Deddou von Pop Up Yoga
www.popupyoga.ch

Wo: Hallwylstrasse 24, 8004 Zürich
Wann: 19. September 2018
Zeit: 18:30 – 20:30 Uhr
Türen öffnen ab: 18:00 Uhr
Sprache: Deutsch
Kosten: CHF 69.00 (Workshop mit Abendessen)
Registration: Sende eine Email an hello@simplysoup.ch um deinen Platz zu reservieren.

Über den Lehrer:
Deddou Burkhard ist bekannt als kreative und leidenschaftliche Yogalehrerin (1800h YTT) & Wellnessunternehmerin in der lokalen Community. Sie unterrichtet Yoga, Meditation und Achtsamkeit unter dem Label POP UP YOGA in und um Zürich. Um Yoga der breiten Öffentlichkeit zugänglich zu machen, hat Deddou Anfang 2018 eine ONLINE YOGA SCHULE ins Leben gerufen. Sie ist auch die Leiterin und Gründerin der 250h Vinyasa Flow Yoga Lehrerausbildung in Zürich.

Du kannst mit Deddou im privaten Rahmen in therapeutische Yoga-Einzelkursen, aber auch in Gruppenkursen, Yoga-Retreats und Workshops arbeiten. Speziell für Corporates hat Deddou verschiedene Workshops und Seminare zusammengestellt: Meditation & Achtsamkeit als Tool zur Reduktion des allgemeinen Stresslevels, Teambuilding Yoga oder Office Yoga. Für Yoga-Einsteiger wird im Herbst 2018 ein modulbasierter Online-Kurs mit der Möglichkeit zu 1-on-1-Unterstützung gestartet.

Über POP UP YOGA: www.popupyoga.ch
Über ONLINE YOGA SCHOOL: www.popupyoga.ch/onlineyoga


        

präsentieren:

Workshop:Introduction to a Plant-based lifestyle

Speaker: Jack McNulty from MyFreshAttitude
www.myfreshattitude.com

Where: Hallwylstrasse 24, 8004 Zürich
When: October 17th, 2018
Time: 18:30 – 20:30 hrs
Doors open: 18:00 hrs
Language: English

About the workshop

You can view a vegan diet either in terms of what it excludes or what it includes. Most people make the choice to embrace a vegan lifestyle on their own and immediately see all that it includes. For others, the choice is sometimes forced upon them, say for medical reasons, and it is hard to look beyond the meat and dairy lifestyle that seems so comforting. But everyone who makes this choice has to begin somewhere, and that is often the biggest obstacle.

Jack’s path to a healthy, plant-based lifestyle was not exactly planned. After years of thinking a healthy lifestyle meant purchasing and preparing organic meats and dairy…with the occasional sweets of course, Jack’s life suddenly changed one afternoon during a ‘very normal’ jog. A few weeks later and a life-changing diagnosis, he was forced to make a change of lifestyle – and a quick one too! Jack embraced a lifestyle that virtually eliminated saturated fats, and that change led Jack on a path toward ‘veganism.’

In this workshop, Jack will share more details of his journey and what he learned along the way. He will speak about the nutritional misconceptions often attributed to a vegan diet, the different levels of going vegan, tips on how to make a successful transition, how to convert favorite recipes, traveling tips and the unexpected side effects of a healthy, plant-based lifestyle.

This workshop is appropriate for everyone…just bring along an open mind, all your questions, and of course, an appetite!

About Jack

Jack is partner/food instructor for Laughing Lemon Food & Wine, a private company offering educational courses in food and wine, recipe development and exclusive catering services.  Jack is also contributing editor to the Overcoming Multiple Sclerosis cookbook and he has produced a number of cooking videos. He is currently working on his new project – a plant-based (and subscription-based) electronic cookbook with tons of recipes, tips and useful information. Jack’s professional cooking experience includes a number of years working in gourmet restaurants throughout Northern Italy, Switzerland and France. His extensive culinary education includes a degree from the prestigious New England Culinary Institute in the USA, a master’s certificate from the Italian Culinary Institute and a number of highly technical certificates. Most recently, Jack earned a professional certificate in Professional Plant-Based Cooking from Rouxbe Cooking School. Jack and his wife have used their extensive knowledge and experience in teaching since 2004.

You can find out more about Jack by visiting this link: https://myfreshattitude.com/introduction/